Kleding Management Software (KMS) is de manier om efficiënter de kledinguitgifte binnen je bedrijf te beheren. Kleding bestellen wordt een fluitje van een cent met deze software. Werknemers krijgen allemaal een eigen inlog waardoor ze eenvoudig zelf kleding kunnen bestellen die voor hen is geselecteerd. Doordat de juiste kleding en maten in het systeem worden gezet, kan een werknemer geen verkeerde kleding bestellen. Maar om toch controle te houden over de geplaatste orders is er een functie ingebouwd waarmee managers of afdelingschefs de orders goed kunnen keuren.

Met ons KMS systeem heb je maximaal inzicht in de kledinguitgifte binnen je bedrijf. Door de bestellingen te stroomlijnen, maatafwijkingen te minimaliseren en het goedkeuren van orders toe te passen, kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Je zult versteld staan van hoeveel geld je kunt besparen door een geoptimaliseerd kledinguitgiftesysteem.

Maar de grote vraag is natuurlijk wat dit allemaal gaat kosten. Helemaal niks. Voor het gebruik maken van ons KMS systeem zijn geen extra kosten aan verbonden. Service van de zaak.


Walk Bedrijfskleding

Walk Bedrijfskleding
Kantsingel 36
5349 AJ Oss

Tel: 0412-642154

info@walkbedrijfskleding.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08:30 - 17.30 uur
Zaterdag:
09.00 - 13.00 uur

FacebookWalk Wegenbouw Supplies